SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Skræddersyede løsninger inden for oversættelse og tolkning

Nogle virksomheder vælger specialiserede løsninger for at få løst opgaver af sproglig karakter uden for virksomheden. Hos Transrelation er vi eksperter i kundetilpassede, individuelle løsninger af de sproglige udfordringer, som kan opstå i virksomheden.

Denne form for samarbejde kan antage meget forskellige former, lige fra løsning af ad hoc-opgaver til udlicitering af et helt arbejdsområde, f.eks.:

Koordinering og organisering af forretningsbesøg og virksomheds- eller studiebesøg i Spanien

Dokumentation af specifikke emner i spansktalende lande: gældende lovgivning, behandling i pressen el. andet

Markedssondering

Håndtering og formidling af virksomhedens internationale kontakter eller overtagelse af ansvarsopgaver af international karakter.

Fra engelsk, tysk og/eller dansk til spansk

Fælles for disse meget forskellige opgaver er, at de kræver sproglige kompetencer, som ikke er til stede i virksomheden. Derfor beslutter man at etablere et samarbejde med en ekstern leverandør.

I det følgende kan du læse om fire konkrete eksempler på kundetilpasset samarbejde på fire meget forskellige områder, som viser alsidigheden af vores ydelser:

De konkrete opgaver, Transrelation har udført, er:

Transrelation indgår som fast samarbejdspartner med spansk oversættelse af nye produkter og services. Da der løbende er behov for oversættelse i selve platformen, bygger samarbejdet på opline adgang til oversættelsessystemet, hvor tekster der skal oversættes og opdateres ligger klar. Der er således et minimalt spild af ressourcer på håndtering af filer m.v. Som fast samarbejdspartner er der en tæt kontakt med Soonr's Udviklingsteam, hvor nye produkter forklares per mail, online sessioner eller fysiske møder på kontoret i Lyngby. Samarbejdet bygger i høj grad på gensidig tillid og høj faglighed.Det siger Autotask:


Fatal error: Call to undefined function gtB355() in /home/transrelation.dk/public_html/services.customizedsolutions.php on line 128