KURSER

Spanskkurser for øvede

Spanskkurser for engelsk-, tysk- og/eller dansktalende

Hos Transrelation udbyder vi specialkurser i spansk til professionelle sprogfolk og virksomheder. Kurserne afholdes i Danmark med Cristina Riera som instruktør. Hun har mere end ti års erfaring med undervisning i spansk på universitetsniveau af oversættere og tolke og af fagfolk inden for marketing og kommunikation ( se profil her).

Vi er specialiseret i kurser i perfektionering af spansk for kursister, der kan spansk på højt niveau, og for erhvervsfolk, der ikke har spansk som modersmål, men skal bruge det i udøvelsen af deres erhverv.

Hvert enkelt kursus tilrettelægges på baggrund af definerede målsætninger og en detaljeret forudgående prøve af kursistens kompetencer.

SPANSK FOR OVERSÆTTERE, DER IKKE HAR SPANSK SOM MODERSMÅL

Kursus for oversættere, der oversætter til spansk uden at have det som modersmål, og som ønsker at forbedre deres sprogvidenskabelige ekspertviden og holde sig ajour med udviklingen i retskrivningsreglerne. Det sidste nye inden for retskrivningsregler, dygtiggørelse og stilsikkerhed i udformningen af spanske tekster samt gennemgang af genrekonventionernes sproglige særtræk.

SPANSK FOR TEKSTFORFATTERE/REDAKTØRER, DER IKKE HAR SPANSK SOM MODERSMÅL

Kursus rettet mod personer, der ikke har spansk som modersmål, men som arbejder med at skrive erhvervs- og marketingtekster og har et ønske om at forbedre deres skriftlige spansk. Gennemgang af de ortotypografiske standarder, som er værktøjer til at sikre korrekt udformning og tilpasning af teksten, så den får det helt rigtige karakteristiske præg.

SPANSK FOR ERHVERVSFOLK

Kursus for fagfolk med spansk på et højt niveau, som ønsker at forbedre deres sprogkundskaber med henblik på præsentationer, forhandlinger og møder. Kurset omfatter en præsentation af de kulturelle aspekter, som indvirker på forhandlinger med parter fra spansktalende lande og især Spanien.

JURIDISK/ØKONOMISK/TEKNISK SPANSK

Styrkelse af spanskkundskaber i en konkret sammenhæng med henblik på at udvide terminologien og blive fortrolig med de skrivemåder, der præger denne type tekster.

Array ( )