KUNDEUDTALELSER

Kundeudtalelser

Hvad siger kundene:

"Cristina Riera er topprofessionel. At kalde det en glæde at arbejde sammen med hende ville være at lyve, for med hende blive arbejdet en sand fornøjelse, som altid udmønter sig i positive resultater. On time. Altid punktlig. Uanset om hun er i Barcelona, København eller Singapore"

Javier Fornieles Ten

Direktør i forlaget Editorial Confluencias

“Vi kontaktede Cristina Riera i begyndelsen af 2016, fordi vi med kort varsel fik brug for en tolk i Aarhus i forbindelse med en reportage til programmet ”30 minuts” på det catalanske TV3. Hendes tolkning var upåklagelig, og det, som gjorde størst indtryk, var hendes store personlige engagement og indsats for, at interviewene og reportagen blev en succes”

Carles Fernandez

Producer på TV-programmet 30 minuts TV3, Televisió de Catalunya

"Vi lægger stor vægt på den personlige behandling, den professionelle udførelse, den ansvarlighed og pligtopfyldelse, som vi har mødt hos Transrelation. Uden dette samarbejde ville virksomheden SURPAN ikke have haft den vækst og gennemslagskraft, som det er lykkedes at opbygge i de senere år"

Jorge Páez

Direktør i Surpan

"Samarbejdet med Transrelation har fungeret fantastisk for vores organisation. Vi har en fleksibel løsning hvor Transrelation har stillet op når vi havde udviklet nye features og disse skulle oversættes til spansk. Vi kan på alle måder anbefale Transrelation som en professionel samarbejdspartner"

Lars Gunnersen

General Manager File Sync and Share Engineering, Autotask

"Cristina Riera Canalias er vores faste, eksterne oversætter til/fra spansk. Vi bruger Cristina, fordi vi mener, at hun leverer oversættelser af meget høj kvalitet. Cristina er grundig og leverer altid til tiden. Vi bruger hende både til oversættelser med et stort indhold af fagsprog, og til marketingrelaterede tekster. Vi bruger også Cristina som tolk, når vi har spansktalende gæster"

Isabella Jespersen

Technical Writer, Widex A/S

"Cristina har gennem mange år hjulpet os med oversættelser fra dansk og engelsk til spansk inden for fagområderne teknik, økonomi, jura og andre erhvervsrelaterede emner. Hun leverer altid fejlfri og gennemarbejdede oversættelser, og samarbejdet er behageligt og problemfrit. Kan anbefales til alle, som ønsker en dygtig og professionel samarbejdspartner med spansk som modersmål"

Tina Ahrenfeldt

Indehaver af SPROGNET TRANSLATIONS

"Cristina er den mest pålidelige oversætter og simultantolk, man kan tænke sig. Tro mod kilden, og altid med læseren eller lytteren i tankerne. Cristina er i besiddelse af en stor sans for kommunikation. Desuden er terminologien altid i centrum, den skal bare være i orden og på plads i formuleringerne. Fordi fagjargon skal nemlig ikke forhindre læsningen i at være indbydende"

Amparo Giese

Indehaver af Avanti Gruppen

"COMMAS har siden 2011 brugt Cristina Riera Canalias til oversættelser fra dansk og engelsk til spansk, som er hendes modersmål. Hun har hovedsageligt oversat tekster inden for teknik og marketing – og har hver gang leveret oversættelser af høj kvalitet og til tiden. Jeg kan derfor kun give Cristina mine bedste anbefalinger"

Lisbeth Overgaard Lisberg

Indehaver af COMMAS

"Jeg har samarbejdet med Cristina Riera Canalias ifm. oversættelser og sprogrevision af videnskabelige, fagfællebedømte artikler inden for sprogdidaktik. Hendes indgående kendskab til fagområdet og tekstgenren afspejler sig ved en høj grad af præcision i den oversatte fagterminologi samt ved en optimal tilpasning af teksten til den spanske norm for videnskabelig litteratur. Jeg har desuden lagt stor vægt på Cristinas udtalte faglige engagement og sproglige kreativitet"

Lone Ambjørn

Sproglæringskonsulent, tidligere lektor ved Aarhus Universitet (BSS)

"Jeg har samarbejdet med Cristina gennem en periode på 10 år. Hun er en særdeles dygtig, imødekommende og pligtopfyldende person at arbejde sammen med. Altid bliver man mødt med et smil i stemmen, og altid står hun nærmest på hovedet for at overholde de ønskede deadlines, der ofte er ganske korte. Jeg kan varmt anbefale Cristina både som tolk og som oversætter"

M.Laursen

Engelsk translatør

"Cristina har oversat en lang række opgaver for mig fra dansk til spansk, blandt andet brugervejledninger, katalogtekster, brochuretekster, patientinformation, ingredienslister m.m., og jeg og mine kunder har altid været glade for samarbejdet. Dels er kvaliteten af Cristinas arbejde altid i top, og dels overholder hun altid aftalte deadlines, hvilket er en meget vigtig faktor for mit firma og mine kunder"

Mette Faber

Indehaver af More than Words

”Vores kunder fik en meget berigende oplevelse med Cristinas tolkning på nogle dage med teknik og logistik i Danmark og Sverige, og vi vil meget gerne fortsætte samarbejdet"

Mónica Rebollo

Event-afdeling, MTGlobal

"I forbindelse med køb af en maskine i Spanien, havde jeg fundet et muligt emne, men problemet var at ejeren kun talte spansk. Jeg fik kontakt til transrelation.dk, som hjalp med både dialog og oversættelse af dokumenter. Cristina havde samtidig fornemmelsen af, hvad det var vi gerne ville opnå og løste opgaven til UG – og til en fornuftig pris. Kan varmt anbefale Transrelation som er både fleksibel og hurtig"

Jan Eggert

Product Manager, JMM

"Cristina tog godt imod vores kunder, og gik til arbejdet med et frisk pust, hvilket også frisker vældig op på snakken med kunderne, i en situation hvor der kræves en tolk i kommunikationen. Næste gang jeg måtte få brug for spansk sprogassistance vil jeg spørge ved Transrelation igen"

Poul Mikkelsen

Direktør i POMI Industri

Array ( )