OVERSÆTTELSE

I en globaliseret verden som vores er oversættelse blevet en bydende nødvendighed, når man vil vinde nye markeder, dele indhold eller ganske enkelt optimere sin internationale kommunikation. I Transrelation er vi specialister i professionel oversættelse til spansk fra følgende sprog:

Vi oversætter altid til vores modersmål for at sikre, at den oversatte tekst på naturlig vis afspejler alle originaltekstens nuancer, at sproget er flydende, og at det er tilpasset den korrekte stil og tekstens konventioner.

Vi oversætter fra dansk til spansk

DANSK    ENGELSK     TYSK

VORES ARBEJDSGANG ER TILRETTELAGT MED HENBLIK PÅ AT SIKRE OVERSÆTTELSER AF HØJESTE KVALITET:

Oversættelse ved
professionel modersmålsoversætter

Uafhængig
revision/kvalitetskontrol

Udarbejdelse og ajourføring
af kundens terminologi

OVERSÆTTELSE

Siden vores opstart har vi oversat en lang række vidt forskellige teksttyper på mange forskellige områder og har derved opnået en bred erfaring, som med tiden har dannet grundlag for vores specialisering.lokalisering af websteder.

Hos Transrelation anvender vi SDL’s nyeste oversættelsessoftware SDL (Studio 2017) til udarbejdelse af vores oversættelser. Ud over at vi dermed kan arbejde med de fleste filformater, hjælper det os med at sikre en ensartet terminologi for hver enkelt af vores kunder. Det er et uundværligt redskab for virksomheder med gentagne og løbende opgaver.

Alle opgaver er underlagt tavshedspligt som påkrævet ved udøvelsen af vores fag. Som vores kunde er du sikret punktlig levering i overensstemmelse med aftalte betingelser og leveringsfrister.

Professionelle oversættere fra dansk til spansk

Array ( )